Aandelen kopen in Lost in Time

25 FEBRUARY 2013, UTRECHT, THE NETHERLANDS

Het spel Lost in Time van startupTempeest is een interactief avontuur voor de iPad waarmee je op locatie verhalen kunt beleven die zich vroeger op die locatie hebben afgespeeld. Het spel is met succes gelanceerd in Utrecht en wil nu met behulp van crowdfunding heel Nederland veroveren.

In 2013 wil Lost in Time gaan uitbreiden naar meer dan 20 historische binnensteden. Om dat mogelijk te maken is extra financiering nodig. Via crowdfunding kan men al vanaf € 20 aandelen kopen. Je wordt dan voor die €20,00 (of meer) een stukje eigenaar van het bedrijf, waardoor je meedeelt in de winst en je aandelen op termijn steeds meer waard worden. Er zijn al meer dan 100 investeerders, die samen al bijna €22.000 in Lost in Time hebben geïnvesteerd: al meer dan de helft van het gevraagde bedrag!

Doe je ook mee? Investeer dan vanaf €20,00 in een aandeel op www.symbid.nl/ideas/1744-lost-in-time en help Lost in Time uitbreiden over heel Nederland!

Videos
Spokespeople
Download PDF
Download PDF
About UtrechtInc

Business incubator UtrechtInc accelerates the growth of early stage (IT) startups during their first years of existence. We have created an ecosystem for startups to build innovative products, develop teams, attract funding and grow a successful business. Since 2009 we have supported and guided over 100 startups in Utrecht.

news
×

Select country