Lost in Time genomineerd als Selected Project op Game Connection America 2013

11 MARCH 2013, UTRECHT, THE NETHERLANDS

De location based game Lost in Time van UtrechtInc startup Tempeest is genomineerd als één van de 15 Selected Projects op Game Connection America. Voor het zevende jaar op rij geeft Game Connection nieuwe en onafhankelijke ontwikkelaars een kans om hun spel te laten zien aan de meest invloedrijke mensen in de game industrie.

Wereldwijd hebben 88 spelontwikkelaars hun projecten aangeboden, met als doel de onderscheiding ‘Beste Project’ mee naar huis te nemen op Game Connection America, dit jaar van 25 tot 27 maart in San Francisco.

Ontwikkelaars konden een console-game indienen, een mobiele app, hardcore, casual of social game. Alle inzendingen zijn beoordeeld door een Raad van Advies van internationale experts uit de industrie. Tijdens Game Connection America 2013 krijgen elk van de 15 finalisten 5 minuten om hun project te pitchen aan alle uitgevers, distributeurs en afnemers op het evenement, en aan de internationale (game)pers. De Raad van Advies zal de titel van ‘Beste Project’ uitreiken aan de studio met het meest veelbelovende en originele project. Daarnaast krijgt de winnaar speciale begeleiding van leden van de Raad van Advies om hen te helpen hun project verder te realiseren.

‘Ons ’Selected Project’ programma is ontworpen om licht te werpen op de meest innovatieve en creatieve projecten die we kunnen vinden en biedt extra exposure aan die ontwikkelaars die de sector constant vooruit duwen’ aldus Pierre Carde, oprichter.

Fingers crossed voor Lost in Time!!!

Spokespeople
Download PDF
Download PDF
About UtrechtInc

Business incubator UtrechtInc accelerates the growth of early stage (IT) startups during their first years of existence. We have created an ecosystem for startups to build innovative products, develop teams, attract funding and grow a successful business. Since 2009 we have supported and guided over 100 startups in Utrecht.

news
×

Select country