FlorAccess naar Silicon Valley

11 APRIL 2013, UTRECHT, THE NETHERLANDS

FlorAccess is geselecteerd om een intensief trainingsprogramma ‘The Holland in the (V)Alley Startup Bootcamp’ te volgen in San Francisco begin juni, georganiseerd door onder andere het Nederlandse Consulaat. Een panel van deskundigen hebben 15 Nederlandse startups geselecteerd om deel te nemen in Silicon Valley en 8 Nederlandse startups geselecteerd om deel te nemen in New York.

FlorAccess

Floraccess brengt vraag en aanbod via internet dichter bij elkaar. Deze digitalisering kan voor meer marktwerking zorgen in de sierteelt. Omdat Floraccess hierin wereldwijd een mooie rol kan gaan spelen, steunt Rabobank Utrecht dit soort innovatieve ondernemers graag. FlorAcces beschikt over een gedetailleerd overzicht van alle planten die momenteel beschikbaar zijn op de lokale en internationale markt en de daarbij horende contactgegevens van de bedrijven die ze kunnen aanbieden. Dankzij FlorAccess is de verbinding mogelijk tussen kwekers, producenten van jonge planten, exporteurs, importeurs, groothandel en retailers.

Rabobank Utrecht en FlorAccess

FlorAccess is al twee jaar klant bij Rabobank Utrecht en is gefinancierd met het Rabo Pre-seed fonds. Dit fonds is opgericht in samenwerking met UtrechtInc en biedt een gunstige lening voor startups. Rabobank Utrecht en UtrechtInc brengen op deze en andere manieren samen de innovatie in Utrecht naar een hoger plan. Zo deelde FlorAccess op de Connect 3.0 bijeenkomst van de Rabobank, Conclusion en UtrechtInc bijvoorbeeld hun ervaringen met andere innovatieve ondernemers. Innovatieve klanten als Floraccess laten zien dat de Rabobank Utrecht innovatieve ondernemers helpt om hun ideeën te realiseren en om Utrecht verder te helpen ontwikkelen als innovatieve economische motor van Nederland. De verkiezing werd door de Rabobank en Floraccess gevierd met een feestelijk voetbalavond bij FC Utrecht.

Startup Bootcamp

Startup Bootcamp biedt bedrijven de tools die startups nodig hebben om succesvol te zijn in Silicon (V)Alley en soortgelijke bloeiende hoogtechnologische industrieën. Het programma omvat workshops, rondetafelgesprekken met deskundigen uit het bedrijfsleven en individuele sessies om specifieke onderwerpen aan te pakken en te bespreken. Op 6 juni vindt de grote finale plaats waar de deelnemers 3 minuten de tijd krijgen hun pitch te presenteren voor een panel van experts. Lees voor meer informatie: www.hollandinthevalley.com

Raboblog door: Angelique van der Wal

Spokespeople
Download PDF
Download PDF
About UtrechtInc

Business incubator UtrechtInc accelerates the growth of early stage (IT) startups during their first years of existence. We have created an ecosystem for startups to build innovative products, develop teams, attract funding and grow a successful business. Since 2009 we have supported and guided over 100 startups in Utrecht.

news
×

Select country