Wat doe jij met mobiliteit?

Pitch jouw smart mobility idee voor de CEO’s van NS en de ANWB

Klagen over files of de trein die te laat komt, dat is niks voor jou. Jij denkt in oplossingen. Je hoofd zit barstensvol ideeën om reizen van deur tot deur nog leuker en efficiënter te maken; auto’s die gebruik maken van het spoor, een drone die een verloren tas terugbrengt of je fiets terugvinden op het station met een app. NS en de ANWB NS zijn op zoek naar ondernemers met slimme oplossingen voor mobiliteit in Nederland.

De mobiliteitssector verandert snel. Auto’s worden steeds vaker gedeeld en reisinformatie wordt steeds persoonlijker. En welke rol krijgt de fiets? Van zelfrijdende voertuigen tot betaal- en informatiediensten die reizen makkelijker en leuker maken en het gebruik van grote hoeveelheden data voor efficiëntere logistiek – de uitdagingen zijn talloos, de oplossingen vaak technologisch.

Pitch voor de CEO’s van NS en de ANWB

Heb jij een concreet business idee of een startup met grote impact op mobiliteit in Nederland? De NS en de ANWB willen jouw idee horen en jou als ondernemer een stap verder helpen door mogelijke partnerships te verkennen. Samen met incubators YES!Delft en UtrechtInc zijn we nu op zoek naar de beste smart mobility-oplossingen van Nederland. Schrijf je in en maak kans om op 18 februari tijdens het Smart Mobility Pitch Event te pitchen voor de CEO’s van NS, de ANWB en diverse directeuren van beide organisaties. Maakt jouw pitch de meeste indruk dan win je een netwerklunch met Roger van Boxtel of Frits van Bruggen! Impact op duizenden reizigers

Wie zoeken we? Startups met briljante ideeën, producten of diensten die groot durven denken en realistische plannen neerzetten. Je hebt nieuwe technologische oplossingen voor de uitdagingen onderweg. Van woon- werkverkeer, reizen in vrije tijd, stations of netwerkontwikkeling. Denk aan mogelijkheden met big data, internet of things, beacons, sensoring en virtual reality om het leven van de mensen die onderweg zijn aangenamer te maken. NS en de ANWB bieden je een uitgelezen kans om de toekomst van Nederland onderweg te bepalen. 

Waarom en hoe meedoen?

Meedoen is simpel. Schrijf je in via www.yesdelft.nl/smpe. De twintig beste ideeën nodigen we uit voor de selectiedag bij UtrechtInc op 9 februari as. Tijdens deze middag krijg jij advies van experts op het gebied van team, product en markt. Je komt direct in contact met relevante mensen, en wij kunnen een gefundeerde keuze maken. De tien beste ideeën mogen pitchen voor CEO’s en directeuren tijdens het Smart Mobility Pitch Event op 18 februari. Niet geselecteerd? Zowel NS, de ANWB, UtrechtInc als YES!Delft proberen je met het juiste netwerk een stap verder te helpen.

Wat voor ideeën zoeken we?

  • Early stage startups met (alleen) een goed idee dat nog moet worden gevalideerd en uitgewerkt tot een werkbaar en schaalbaar businessmodel;

  • Market-ready startups met een propositie en businessmodel die (met kleine aanpassingen) reeds werkbaar en schaalbaar zijn en die toe zijn aan een (commerciële) pilot, een launching customer en/of investeerder.

Aanmelden

Schrijf je nu in, en wie weet sta jij 18 februari op het Smart Mobility Pitch Event! Meer info en vragen? www.yesdelft.nl/smpe of tjarda@yesdelft.nl

Persbericht 

Klik hier voor het persbericht (10-12-'15) met meer informatie.

Download PDF
Download PDF
Over UtrechtInc

Business incubator UtrechtInc accelerates the growth of early stage (IT) startups during their first years of existence. We have created an ecosystem for startups to build innovative products, develop teams, attract funding and grow a successful business. Since 2009 we have supported and guided over 200 startups in Utrecht.

berichten